Despre mine

Antrenez psihologic oamenii care se pregătesc consecvent pentru performanță și viață bună împreună® (adolescenți și copii; părinți; antrenori și profesori; lideri și echipe).

„Psihologia este acolo unde sunt oamenii” și „Scot psihoterapia din cabinet” sunt ideile cu care am pornit pe calea de liber profesionist. Am făcut acest lucru după un parcurs de mai bine de 13 ani în 9 organizații românești și multinaționale, pe 12 funcții cu complexități și responsabilități progresive din domeniul psihologiei organizaționale și al resurselor umane.

În prezent realizez programe de antrenament psihologic pentru copiii și adolescenții care au calități speciale și se pregătesc pentru performanță, precum și pentru părinți, antrenori și profesori. Colaborez atât cu organizații (cluburi si asociații sportive, școli de artă, instituții de învățământ), cât și cu cei care desfășoară în mod independent activități sportive, artistice, științifice, școlare.

De asemenea, antrenez psihologic liderii și echipele din organizații pentru performanță și viață bună împreună.

Tratez integrativ procesele de dezvoltare umană și organizațională, prin programe modulare, croite pe măsura, specificul, necesitățile, obiectivele și disponibilitatea fiecărui client.

Pregătirea psihologică se bazează pe psihologia performanței, psihoterapie, coaching și trăirea conștientă în toate sferele și la toate nivelurile vieții. Adoptând perspectiva sistemică, în fiecare proiect de colaborare îi implic pe toți cei care contribuie la dezvoltarea umană și/sau organizațională.

În pomul de mai jos găsești roadele colaborării, de care poți să beneficiezi și tu, în funcție de ceea ce îți este necesar.

VIAȚĂ BUNĂ ÎMPREUNĂ®

Prezentate sintetic, serviciile pe care le ofer sunt următoarele:

CREȘTEM ÎMPREUNĂ

Pregătire psihologică pentru cluburi și școli

 • Programe integrative de antrenament psihologic pentru copiii și adolescenții care se pregătesc pentru performanță în activități sportive, artistice, științifice, școlare (în colaborare cu cluburi și asociații sportive, școli de artă, instituții de învățământ)

Pregătire psihologică/ psihoterapie individuală

 • Programe individuale de pregătire psihologică pentru copii și adolescenți, părinți, antrenori, instructori, profesori implicați în activități de performanță

Family Building / Familia ca Echipă

 • Programe de armonizare a relațiilor dintre părinți și copii/ adolescenți

CAMPIONI CU VIAȚĂ BUNĂ®

Cursuri/ programe de antrenament psihologic pentru adolescenții din clasele a VII-a și a VIII-a, respectiv a XI-a și a XII-a, care pregătesc consecvent pentru performanță în unul sau mai multe domenii de activitate, și pentru părinții acestora:

Cursuri de psihologia performanței pentru profesori și antrenori

WELLBUSINESS

Well-Being

Well-Building


Sunt Psihoterapeut și Psiholog Organizațional, membru al Colegiului Psihologilor din România și al Federației Române de Psihoterapie.

De peste 20 de ani mă aflu în contact permanent cu mediul organizațional, în diferite sectoare economice. De peste 8 ani realizez programe de antrenament psihologic și de sănătate umană & organizațională, prin care sprijin oamenii să fie mai performanți și să aibă o viață mai bună, iar companiile să fie mai productive.

Revenind la esența lucrurilor, înainte de orice altceva sunt om. Unul orientat către evoluția continuă. De asemenea, sunt tată și sprijin copiii să meargă pe calea potrivită în viață.

Prezint în continuare o serie de informații din care poți afla mai mult despre mine, în calitate de om și profesionist.

Credințe

Fiecare om vine în această lume cu anumite calități latente. În psihologie le întâlnim sub denumirea de aptitudini. Cu cât le descoperim mai devreme, cu cât avem curajul să acționăm mai mult pentru dezvoltarea lor și cu cât le folosim mai mult, cu atât suntem mai fericiți. Descoperindu-ne potențialul ne înțelegem rolul în lume. Cu cât îl dezvoltăm și îl folosim mai mult, cu atât dăruim mai mult priceperea noastră celorlalți. Cu cât fiecare face mai mult din ceea ce i se potrivește, cu atât evoluăm mai armonios împreună, contribuind la dezvoltarea celor de lângă noi, a grupului/ organizației din care facem parte și a societății în ansamblu. Când fiecare își cunoaște și își urmează Calea, ghidat de propriul potențial, orgoliul și interesele care nu au legătură cu aceasta trec în plan secund.

Viziune

Fiecare om își dezvoltă capacitățile și își aduce în lume calitățile, oferindu-le celorlalți prin acțiuni constructive și bucurându-se de viață.

Misiune

Antrenez oamenii și organizațiile să evolueze în armonie.

Valori

Implicare, Ingeniozitate, Transformare

Co-generez împreună cu oamenii soluțiile inovative necesare pentru evoluția la nivel individual și colectiv.

Informații profesionale

 • Psiholog Psihoterapeut – membru al Colegiului Psihologilor din România
 • Psihoterapeut specialist – membru al Federației Române de Psihoterapie și al Asociației Române de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană
 • Psiholog specialist – Psihologia muncii și organizațională
 • Psihologia performanței aplicată în sport – membru ENYSSP și fost membru al Asociației pentru Psihologia Sportului

Formare și dezvoltare profesională

Formare în psihologie, psihoterapie și coaching

 • Formare în psihoterapie: Hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană (Asociația Română de Hipnoză Clinică, Relaxare și Terapie Ericksoniană)
 • Specializare în psihoterapie: Terapie sistemică: familie, cuplu, copil (Asociația de Consiliere și Terapia Familiei)
 • Specializare în psihologia sportului (Asociația pentru dezvoltarea psihologiei – Smart PSI)
 • Master în Psihologie organizațională și economică (Universitatea din București)
 • Facultatea de Psihologie-Sociologie – specializarea Psihosociologie (Universitatea Hyperion)
 • Coaching Skills (Academy of Executive Coaching)
 • Generative Coaching – Art of Sustainable Creativity (Stephen Gilligan)
 • Formare continuă în psihoterapie, psihologia sportului și psihologie organizaționala, evaluare și intervenție psihologică la copii și adolescenți, prin participarea la stagii de formare și evenimente naționale și internaționale

Alte programe de formare si dezvoltare certificate

 • Coach
 • Formator (Trainer)
 • Manager Resurse Umane
 • Instructor de fitness & antrenor personal
 • Functional training – Level 2
 • Tehnician nutriționist

La fel ca tine, sunt om, cu experiențele mele, cu felul meu unic de a fi. La fel ca mine, ești om, cu experiențele tale, cu felul tău unic de a fi. Odată ajuns(ă) aici, la un anumit nivel știi ce ai nevoie și cel mai probabil ți-ai format deja o idee despre măsura în care putem colabora. De asemenea, putem comunica pentru a îți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Decizia ta de a colabora se poate concretiza contactându-mă direct începând de acum.