Recomandare – GEZE România

In decursul ultimilor ani, o data cu extinderea echipei GEZE Romania, am intampinat provocari inerente etapei de maturizare a companiei, contributia lui Razvan la solutionarea celor din aria lui de expertiza fiind una importanta in cristalizarea structurii si echipei actuale.

Rolul lui Razvan a fost de a ne asista atat in formarea si dezvoltarea echipei de management care, fiind aleasa din interior, a beneficiat de training-uri ce au avut ca scop dobandirea de noi cunostinte si capabilitati esentiale pozitiilor de management ocupate, cat si de a facilita si optimiza procesul de recrutare al noilor angajati.

Domeniul nostru fiind unul tehnic, viteza de rotatie a personalului poate afecta considerabil activitatea si trebuie ca atare minimizata.
Fiind o persoana deschisa care imbina abilitatile de comunicare cu cele organizatorice, Razvan a reusit sa depaseasca cu usurinta rezistenta la schimbare caracteristica proceselor de transformare si adaptare. Alternarea activitatilor individuale cu cele in echipa a sincronizat echipa si a imbunatatit fluxul comunicational.

Din punctul de vedere al recrutarii, testele si analizele aplicate de Razvan ne-au ajutat sa identificam din faza incipienta aspecte pozitive si negative ale potentialilor candidati, importanta acestora si modul in care aceste aspecte ar putea fi imbunatatite sau, in cazul celor negative, atenuate.

Colaborarea cu Razvan a fost pentru compania noastra una de succes, atat la nivel profesional cat si personal. Recomandam cu caldura implicarea sa in dezvoltarea si extinderea echipelor, fie ca este vorba despre modificari structurale sau de fine-tuning.

Vlad Stanislav, Managing Director – GEZE Romania SRL