Recomandare – D.V., Inginer IT – Telecomunicații (program de facilitare a evoluției personale, psihoterapie)

Am colaborat cu Razvan pe de o parte, pentru a-mi clarifica o situatie prin care am trecut si pe de alta parte, pentru a-mi explica mai bine felul in care comportamentele parintilor pot influenta comportamentele copiilor. 

Pe langa faptul ca am tratat problemele pentru care am mers la terapie, pe parcursul sedintelor am identificat si alte subiecte de abordat. Unul dintre acestea a fost legat de alegeri la locul de munca, de cum sa gasim job-ul potrivit, de a evalua oportunitatile in cariera, de a gasi motivatia.

Am observat cu aceasta ocazie ca este un subiect cunoscut de Razvan si a putut sa ma ajute cu experienta lui. In acest context, mentionez ca recomand terapia pentru cineva care se confrunta cu probleme/indecizii legate de locul de munca, Razvan fiind foarte prezent in mediul corporate. 

Am apreciat felul logic si cu structurat in care a abordat problemele. Cel mai important mi se pare faptul ca are o atitudine orientata spre rezultate si ca evalueaza mereu ajutorul pe care terapia il poate aduce.

In acest sens, am apreciat ca mi-a comunicat atunci cand a considerat ca problemele pentru care am mers au fost rezolvate si ca procesul terapeutic pentru problemele initiale nu mai trebuie continuat.

D.V., Inginer IT – Telecomunicații