Recomandare – Paul Chirilă, Freelancer arte vizuale (program de facilitare a evoluției personale, hipnopsihoterapie)

Colaborarea cu Răzvan a avut un impact pozitiv asupra mea. Inițial am mers la ședințe de terapie psihologică pentru ameliorarea anxietății și pentru a-mi îmbunătăți viața în general. Apoi, după o perioadă de câteva luni, am început să mă gândesc a-mi reconfigura obiectivele profesionale.

Fiind freelancer într-un domeniu competitiv, cu perioade de activitate intensă coroborate cu perioade lungi de inactivitate, am avut nevoie de ghidare în căutarea echilibrului interior.

În urma ședințelor de terapie am putut lucra în liniște la elaborarea punctelor esențiale ale strategiei pentru dezvoltarea mea profesională. Obiectivul de a înțelege care poate fi rolul meu în piață a fost determinat de analiza aptitudinilor mele în strânsă legătură cu a face ceea ce-mi place.

Astfel, chemarea mea interioară a găsit spațiu de exprimare și abordarea mea a devenit mai realistă. Am învățat să prioritizez și să dezvolt anumite proiecte care au avut un impact pozitiv asupra mea și, în final, am ales să-mi nișez activitatea profesională.

Paul Chirilă, Freelancer în domeniul artelor vizuale