Recomandare – S.O., Logistică (program de facilitare a evoluției personale, hipnopsihoterapie)

În perioada de după terminarea facultății, în care m-am simțit debusolată și fără perspective, anxietatea mea sociala atingea noi coordonate, care mă adânceau și mai mult în nesiguranță și singurătate.

Colaborarea cu Răzvan a început din dorința de încerca să găsesc o modalitate prin care să funcționez la parametrii normali (pentru mine). 

Răzvan a fost ca un colac de salvare, si încă după prima ședința am simțit că împreuna putem și o ne îndreptam către mai bine. Cu fiecare ședința, pe parcursul a șase luni, am descoperit noi metode de relaxare, precum și hipnoza, care mi-a oferit o noua dimensiune prin care pot sa ajung la calmul și pacea de care aveam nevoie.

Optimismul și deschiderea lui Răzvan, m-au făcut sa mă încred cu totul și să împărtășesc cu el toate angoasele care nu-mi dădeau pace. 

Îmi accept anxietatea, indiferent de intensitate, și știu că acum port cu mine, la mai bine de încă patru ani distanță, toate “tool-urile” și metodele pe care le-am învățat împreună cu Răzvan, care mă ajută de fiecare dată să trec cu bine peste situațiile sociale.

S.O., Logistică