Recomandare – Gabriela Terecoasa, participant la antrenamentele SIMPLEXFITNESS®

In momentul in care am aflat de programul de sport oferit de compania la care lucrez, mintea m-a dus in prima faza direct cu gandul ca acesta poate fi cea mai buna oportunitate sa readuc disciplina personala in viata mea.

Orele de sport cu Razvan nu s-au rezumat doar la conceptul de transformare exterioara ci mai degraba la o transformare interioara, a modului in care imi desfasor intrega zi in raport cu mine. Asa l-am cunoscut pe Razvan, un antrenor de o calmitate remarcabila, care se axeaza pe executarea corecta a exercitiilor si nu pe numarul acestora, evitand astfel posibile accidentari sau afectiuni care pot afecta pe termen lung sanatatea noastra.

Ce mi-a placut cel mai mult la Razvan, a fost ca se adapteaza foarte rapid la nivelul de pregatire fizica al cursantilor, stie sa ne motiveze si sa ne sustina moral atfel incat sa dam tot ce e mai bun din noi in acea ora de sport.

Antrenamentele cu Razvan m-au cucerit inca din prima luna, dandu-mi o stare de bine, de mai mult echilibru interior si exterior, de mai multa energie fizica si vitalitate per total, de o constientizare mult mai profunda a propriului corp si a nevoilor lui reale.

Si nu in ultimul rand as vrea sa imi exprim nivelul de apreciere, respect si admiratie pe care il am pentru Razvan, ca persoana, ca antrenor, ca mentor si ca model.

Gabriela Terecoasa, IT Business Analyst – Participant la antrenamentele de mișcare conștientă (conceptul SIMPLEXFITNESS®), în cadrul unei companii de servicii financiare, în perioada 2017 – 2018