Recomandare – OAMGMAMR Filiala București

Colaborarea dintre OAMGMAMR – Filiala București și Răzvan-Gabriel Zaharia a început cu ocazia Școlii de Vară din anul 2017. În cadrul acestui eveniment, desfașurat în trei serii, au participat 120 de angajați cu specialități variate, din diferite unități medicale din Buvurești, cu funcții de director de ingrijiri, asistent medical sef, asistent medical.

Tematica programului de formare a cuprins elemente de comunicare interpersonală, leadership si dezvoltare personală. Deși numărul de participanți a fost numeros pentru un astfel de format, el a gestionat foarte eficient dinamica grupului menținând participanții implicații și stimulând învățarea experiențială a acestora prin activitățile desfășurate pe toată durata programului (4 zile/ serie).

Ca urmare a feedback-ului foarte pozitiv primit de la participanții la Scoala de Vară 2017, am decis să extindem colaborarea cu Răzvan-Gabriel Zaharia. Astfel, acesta a dezvoltat cursuri de formare continuă adaptate specificului activității de îngrijire medicală, unul dintre acestea fiind ”Gestionarea emoțiilor în activitatea de îngrijire medicală”, iar altul ”Managementul timpului și concentrarea pe obiective în activitatea de îngrijire medicală”.

Îmbinarea dintre experiența în managementul resurselor umane, competențele în psihologie și psihoterapie, și orientarea sa către dezvoltarea oamenilor fac din Răzvan-Gabriel Zaharia un trainer valoros.

Prin formarea multidisciplinară și prin creativitatea sa, Răzvan contribuie la extinderea curriculei de formare continuă a personalului de îngrijire medicală care beneficiază de programele oferite de OAMGMAMR – Filiala București. Programele desfășurarte de acesta sunt inovative și experiențiale, având atât o latură principală de dezvoltare profesională, cât și una importantă de dezvoltare personală.

Maniera interactivă de desfășurare cursurilor și fundamentul științific al conținutului acestora a suscitat de fiecare dată interesul participanților, al căror feedback pozitiv reflectă calitatea programelor oferite de trainer.

Doina Carmen Mazilu, Președinte OAMGMAMR – Filiala București