Recomandare – Asociaţia Centrul Umanitar TISO

Organizaţia noastră a desfăşurat mai multe cursuri de formare profesională pentru clienţii Asociaţia Partida Romilor “PRO-EUROPA” ”Casa Naţionalã de Pensii Publice” şi O.A.M.G.M.A.M.R. – Filiala Bucureşti, în cadrul cărora domnul Zaharia Răvan Gabriel a fost lectorul principal.

Cursurile au fost ”Consilier de orientare privin cariera”, “Asistent relaţii publice şi comunicare” şi ”Eficienţa în comunicarea interpersonală şi dezvoltare personală”.

Prestaţia de excepţie a domnului Zaharia Răzvan a generat un feed-back extrem de pozitiv din partea tuturor cursanţilor. În total au fost 194 de cursanţi.

Modalitatea clară a exprimării, cunoștințele temeinice în domeniile repective precum și îmbinarea activităților teoretice cu cele practice au determinat ca formabilii să asimileze la un nivel înalt cunostintele predate.

Scopul principal al cursurilor a fost instruirea fiecărei persoane pentru a putea aplica cunoștințele la locul de muncă.

Au fost beneficii atât pentru cursanţi (creșterea capacități de concentrare asupra lucrurilor importante în plan profesional și personal; deprinderea unor tehnici eficiente de comunicare interpersonală și de negociere; identificarea valorilor personale și a celor organizaționale în scopul conturării identității profesionale; ințelegerea modului în care isi pot gestiona performanța individuală, prin urmărirea unor obiective clare și manifestarea unor comportamente dezirabile) cât şi pentru organizaţiile din care fac parte (impact pozitiv asupra satisfacției angajatilor; creșterea motivației și a angajamentului participanților; creșterea eficienței la locul de muncă).

Florin Ţigănilă, Asociaţia Centrul Umanitar TISO

Recomandare training Florin Țigănilă - Asociaţia Centrul Umanitar TISO