Recomandare – Gabriela Varga, Participant la trainig

Motivatia si dorinta de participare la cursul de dezvoltare personala, au fost din pura curiozitate. Dar mare mi-a fost surpriza cand s-a terminat si am plecat de la Moneasa, cu hotararea de a-mi schimba viata. Zis si facut. Ajunsa acasa am luat hotararea de a face schimbari radicale in viata personala, si asta am facut.

Hotararea mea a schimbat perceptia asupra vietii, a sotului meu si a mamei mele. Dupa 10 luni in care au avut timp de gandire “libera”, amandoi au inteles ca iubirea, aprecierea si devotamentul cuiva nu li se cuvine, ci trebui respectat. Dupa ce ne-am “cernut”, ne-am reunit si tare mi-ar placea sa vezi cum exista rai pe pamant. Dar, intotdeauna exista un dar, totul are un pret. Dupa un “cutremur” raman ruine, dar daca esti asumat “ruinele” pot fi sprijin.

Si profesional s-a schimbat lucrurile. Din acel moment mi s-a schimbat incadrarea si retributia. Nu am cerut, doar am stiut sa pun intrebarea! Este adevarat un lucru: este nevoie de foarte mult curaj si credinta in Dumnezeu!

Ca si sugestie pentru tine as sugera ca atunci cand tii cursul, sa “subliniezi” subtil necesitatea asocierii cu viata personala, a fiecarui cursant. In general cand facem ceva profesional, nu implicam viata personala. Cred ca trebuie facuta asocierea. In rest totul a fost perfect. Da, poti sa imi folosesti numele, varsta, si profesia (inainte am fost asistent statistician apoi asistenta medicala).  Iti multumesc pentru ca mi-ai schimbat viata. Toate cele bune iti doresc!

Gabriela Varga, Asistent medical CJP – Participant la trainig-ul Comunicare şi dezvoltare personală, 2018, Moneasa