Programe integrate de Wellness Coaching și Wellbeing

Mulți oameni sunt bulversați de schimbările care apar în viața lor în contextul actual. Programele integrate de Wellness Coaching și Well-being îi ajută să devină mai capabili să își trăiască viața cu rost și să aibă o implicare crescută în activitatea profesională.

Numeroși oameni care se confruntă cu dificultăți în a își organiza viața caută liniștea, stabilitatea, echilibrul, pe care se pare că le găsesc și le mențin tot mai greu.

Incertitudinea este unul din cei mai mari dușmani pentru mulți oameni în prezent. Ea este însoțită de anxietate, stres, suprasolicitare, sentimentul de neputință, deznădejde, epuizare etc. Toate acestea impactează negativ capacitatea oamenilor de a indeplini obiectivele organizaționale, fapt care conduce la scăderea productivității companiei.

Sursele acestor neplăceri sunt multiple: agitația cotidiană, rolurile sociale tot mai complexe și responsabilitățile asociate, avalanșa de informații contradictorii, știrile alarmante sau pesimiste, riscurile pe care oamenii le percep tot mai acut etc.

Comparând felul în care trăiesc cu ceea ce și-au imaginat cândva, mulți oameni ajung să se întrebe cât de dreaptă este viața și de ce are cursul pe care îl are.

Prin programele de Wellness Coaching și Well-being sprijin oamenii să construiască modul de viață optim pentru ei, pentru cei cu care relaționează și pentru compania în care lucrează.

De-a lungul timpului, în diferite etape și perioade din viață, am experimentat toate acestea. Unele mă mai vizitează uneori. Pe parcurs m-am antrenat să conștientizez ceea ce trăiesc, să analizez corect cauzele și motivele care stau la baza reușitelor și nereușitelor din toate sferele vieții mele. Mă străduiesc să iau deciziile potrivite pentru binele meu, al celor apropiați și al celor cu care colaborez.

Când am ales să merg pe calea de liber profesionist, retrăgându-mă din rolul de manager resurse umane în mediul organizațional, mi-am propus să scot psihologia și psihoterapia din cabinet, și să le duc acolo unde sunt oamenii. De atunci dezvolt continuu programele integrate de Wellness Coaching și Wellbeing pentru oamenii din organizații și alte tipuri de programe inovative care au ca scop stimularea evoluției personale și la nivel organizațional.

În programele de Wellness Coaching și Well-being am încorporat o serie de experiențe și competențe profesionale multidisciplinare:

 • psihologia performanței aplicată în sport, business și alte domenii
 • psihologie organizațională și managerială
 • psihoterapie ericksoniană
 • terapie sistemică
 • coaching
 • training
 • fitness (functional training)
 • nutriție
 • consultanță
 • psihosociologie
 • management organizațional
 • managementul resurselor umane

De asemenea, propriile experiențe de viață au influențat de ce-ul, pentru ce-ul și pentru cine-ul a ceea ce ofer oamenilor și organizaților.

Cu fiecare proiect derulat și cu fiecare nouă formare, mi-am extins aria competențelor profesionale. Adaptez de fiecare dată conținutul programelor de Wellness Coaching și Well-being la obiectivele oamenilor si organizațiilor care beneficiază de acestea.

Cine poate să beneficieze de programele de Wellness Coaching și Wellbeing

 • Echipa de conducere
 • Liderii care raportează la echipa de conducere
 • Liderii și echipele lor
 • Oamenii din organizație (sistem open)

Beneficiul principal

 • Crearea și menținerea unui mod de viață care îi ajută să obțină performanță în muncă, în timp ce trăiesc viața în echilibru, cu împlinire și satisfacție

Componentele programelor Wellness Coaching si Wellbeing

Wellness Coaching de grup / ateliere / webinarii de well-being

Wellness Coaching 1:1

Suport audio-video

Impactul cel mai mare îl are utilizarea tuturor celor trei componente

Scopul programelor de Wellness Coaching și Well-being este să sprijine oamenii să aibă o viață bună și organizațiile să fie mai prospere.

Fiecare din cele trei componente ale programelor de Wellness Coaching și Wellbeing are rolul ei. În același timp, prin utilizarea acestora împreună, ele se completează armonios și își potențează reciproc efectele, sprijinind mai eficient schimbarea oamenilor conform obiectivelor stabilite de către aceștia.

Sesiunile Wellness Coaching de grup, atelierele și webinariile de Well-being facilitează conștientizarea și îndeamnă la schimbare pentru optimizarea vieții oamenilor.

Sesiunile individuale de Wellness Coaching sprijină oamenii pe parcursul schimbării. În funcție de necesitățile și obiectivele individuale, acestea pot fi orientate către una sau mai multe din următoarele componente:

 • Psihologică – tratarea unor dificultăți cu care persoana se confruntă în plan psihic, mental, emoțional.
 • Psihosocială – gestionarea anumitor situații de natură socio-profesională, socio-familială, în relația de cuplu, relațiile cu copii etc.
 • Nutrițională – adaptarea alimentației la specificul, necesitățile și obiectivele individuale.
 • Mișcare conștientă (modelul SIMPLEXFITNESS®) – revitalizarea prin mișcare.

Suportul audio-video este realizat prin înregistrări ale unor tehnici specifice la care oamenii au acces. În acest fel ei pot exersa în mod independent activități realizate în sesiunile de grup sau individuale de Wellness Coaching și Well-being.

Cum sferele vieții se întrepătrund optimizarea vieții psihice și a acțiunilor raportate la propria persoană și îmbunătățirea vieții relaționale o influențează pozitiv pe cea profesională.

Realizarea unui program integrat de Wellness Coaching și Well-being este benefică atât pentru oameni, cât și pentru companie.

Posibilități de colaborare

Recomand să implementezi un program complet de Wellness Coaching și Well-being (varianta 1), dar poți opta pentru una din celelalte modalități de colaborare prezentate în continuare.

Varianta 1Varianta 2Varianta 3Varianta 4Varianta 5Varianta 6Varianta 7
Sesiuni de grup
****
Sesiuni individuale****
Suport audio-video****

Putem să comunicăm oricând pentru a îți oferi toate informațiile de care ai nevoie.

Decizia ta de a colabora se poate concretiza contactându-mă direct începând de acum.